Στην NetSteps, leading ecommerce agency, ανέθεσε η Sarkk ABEE, αποκλειστικός διανομέας της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία, την υλοποίηση του έργου κατασκευής του νέου e-shop του brand Tommy Hilfiger.

Ο σχεδιασμός του e-shop της Tommy Hilfiger από τη NetSteps στοχεύει ταυτόχρονα τόσο στην αισθητική online αποτύπωση του Αμερικανικού DNΑ του brand όσο και στην υλοποίηση μίας μοναδικής εμπειρίας χρήστη, που θα ανοίξει το κορυφαίο designer lifestyle brand -διεθνώς αναγνωρισμένο για τις all-American classic συλλογές που διαθέτει με το μοναδικό cool style και preppy twist του Tommy Hilfiger- σε νέα ψηφιακά κοινά σε όλη την Ελλάδα.

H NetSteps, ακολουθώντας τα τελευταία διεθνή πρότυπα web development και design, γνωρίζει καλά πως η λειτουργικότητα οδηγεί στην ανάπτυξη. H συνεργασία NetSteps – Sarkk ABEE επικεντρώνεται στο ξεχωριστό design, τη χρηστικότητα και το γρήγορο και εύκολο navigation στο e-shop, για τη βέλτιστη εμπειρία κάθε χρήστη.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, την Μολδαβία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη. Η σειρά προϊόντων Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Μην ξεχάσεις να το μοιραστείς!