Σίγουρα γνωρίζετε καλά πόσο αφοσιωμένοι είμαστε στο support όλων των Magento e-shops με τα οποία συνεργαζόμαστε. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει φτάσει η ώρα να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε σταδιακά τη μετάβαση και του δικού σας e-shop σε Magento 2.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως απαιτούνται διαφορετικοί χρόνοι για τον καθένα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετάβαση του e-shop του στη νεότερη έκδοση Magento. Έτσι, για να διασφαλίσουμε πως όλοι οι πελάτες μας θα το κάνουν όταν νιώσουν οι ίδιοι έτοιμοι και σίγουροι για αυτή την αλλαγή, θα είμαστε στο πλάι σας.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο για το Magento Commerce 1 (Enterprise Edition) όσο και για το Magento Open Source 1 (Community Edition) θα παρέχουμε υποστήριξη λογισμικού μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Εσύ έχεις κάνει την αναβάθμιση σε Magento 2;

Είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε την επιτυχία όλων των Magento e-shops, γι’ αυτό ως στρατηγικός σας σύμβουλος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο χρόνος για την αναβάθμιση στο Magento Commerce 2 είναι τώρα!

magento 2

Είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε παρέα τον σχεδιασμό της αναβάθμισης σε Magento 2 το συντομότερο δυνατό! Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα!

Design. Develop. Grow.

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Button_Widget»][/siteorigin_widget]
Μην ξεχάσεις να το μοιραστείς!