Οι online παραγγελίες είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου καταναλωτή. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει τις αγορές του από την άνεση του σπιτιού ή της εργασίας του. Βρήκες αυτό που έψαχνες, είναι διαθέσιμο, σ’αρέσει το χρώμα και έχει και καλή τιμή, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το σωστό νούμερο. Κι ενώ πολλά sites παρέχουν τουλάχιστον ένα βασικό size guide, το online shopping δεν θα είναι ποτέ πιο επιτυχημένο από το offline στο γεγονός πως μπορείς να δοκιμάσεις το προϊόν πριν το αγοράσεις.

Υπάρχει κάτι όμως το οποίο μπορεί να προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια από ένα τυπικό size guide αν το νούμερο που επιλέγεις είναι το κατάλληλο για σένα. Λέγεται Fit Finder, είναι εργαλείο της FIT ANALYTICS και το ενσωματώσαμε επιτυχώς στην ελληνική έκδοση του tommy.com. Μέσα από ερωτήσεις για το ύψος, βάρος, σωματότυπο και το στυλ εφαρμογής που επιλέγεις στα ρούχα σου, λαμβάνεις σαν απάντηση ένα προτεινόμενο νούμερο που είναι πολύ καλός δείκτης για το ποιο είναι το νούμερό σου.

Πέρα από την ικανοποίηση των πελατών, το Fit Finder οδηγεί και σε αύξηση των πωλήσεων και όχι τυχαία καθώς παρέχει επιπλέον σιγουριά στον καταναλωτή για την παραγγελία του. Για το λόγο αυτό brands μεγάλου βεληνεκούς όπως ASOS, Calvin Klein, Lacoste, Pull & Bear έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο size guide για τα e-shops τους με την Alpha Industries να παρουσιάζει αύξηση 6.23% στις online πωλήσεις της σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την ενσωμάτωσή του.

Εσύ τι περιμένεις; Μάθε πόσο μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών σου και τα έσοδά σου ένα σωστό εργαλείο για το eshop σου, επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]!

Μην ξεχάσεις να το μοιραστείς!